Health – Freedom – A Happier Life!

Ayura Autó Program


 

Mit szólna hozzá, ha az Ayurával nem csak a jobb egészséget és az anyagi biztonságot kaphatná meg, hanem a kényelmet és a gyorsaságot is?

Létrehoztunk klubtagjaink részére egy szuper Ayura Autó Programot és alig várjuk, hogy már ebben az évben a sikeres vezetők Ayura matricás autókkal szeljék Magyarország útjait. 

Legújabb programunkban 2 féle lehetőséget kínálunk a feltételeket teljesítő klubtagok részére. Amennyiben a feltételeket a klubtag teljesíti, akkor az autó havi törlesztő részletét az Ayura Herbal Cég fizeti. 


Az Autó Programba kizárólag a második és azt követő aktivitások vásárlása számít bele!1. Kategória feltételei

· A Partner alatti 1. mélységben 10 fő aktív direkt szükséges

· A Partner alatti 2. mélységben 40 fő aktív partner szükséges

· Abban a hónapban amikor a Partnerünk eléri az előzően ismertetett helyzetű 50 aktív klubtagot, és 2 egymást követő hónapon keresztül aktívan tartja, ezt az 50 fős csoportot, akkor ezt követő 3. hónapban jogosult lesz ebben a kategóriában választható
újszerű gépjármű átvételére.
Pl.: Áprilisban eléri az 50 aktív partnert, továbbá május és június hónapban aktívan tartja ezt a csoportot, akkor júliusban átveheti az Ön által választott gépjárművet (Suzuki Swift vagy Ford Fiesta)

 


2. Kategória feltételei

· A Partner alatti 1. mélységben 10 fő aktív direkt szükséges

· A Partner alatti 2. mélységben 50 fő aktív partner szükséges

· Abban a hónapban amikor a Partner eléri az előzően ismertetett helyzetű 60 aktív klubtagot és 2 egymást követő hónapon keresztül aktívan tartja, ezt a 60 fős csoportot, akkor ezt követő 3. hónapban jogosult lesz ebben a kategóriában választható újszerű gépjármű átvételére.
Pl.: Áprilisban eléri a 60 aktív partnert továbbá május és június hónapban aktívan tartja ezt a csoportot, akkor júliusban átveheti az Ön által választott gépjárművet (Kia Rio vagy Ford Focus)

 


Az Autó Programról  a Webirodában elérhető  egy táblázat, amelyben nyomon követheted az 1. és 2. mélységben lévő aktív klubtagok számát.

Sok Sikert és Jó Egészséget Kívánunk! 

 

 

Amennyiben az Autó Programunk felkeltette érdeklődését, legyen Klubtagunk :)